May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Marius, tânărul care a făcut un job din pasiunea pentru dreaduri

2 min readMai mult decât un trend! Aşa pot fi considerate codiţele croşetate în stil jamaican, care par să prindă din ce în ce mai bine printre tinerii nonconformişti. Ele nu se ard, nu se întreţin cu orice produse şi împletirea lor necesită foarte multă răbdare.

Realizarea unui dread durează cel puţin 10 minute
Realizarea unui dread costă în jur de 20 de lei.
La doar 20 de ani, Marius a făcut din pasiunea pentru dreaduri un job. Deşi procedeul nu este floare la ureche, răbdarea pare să fie cheia succesului pentru el.

Marius: Cum se realizează dreadurile? Tapare şi croşetare. Durează minim 10 minute pentru un dread gros. Iei firul din interior şi îl bagi în interior. Formezi un mic stâlp.

Citește și:
Noua modă: oamenii sunt îndemnaţi să se fotografieze, după ce şi-au găsit sosia în tablouri celebre
Ședințe foto tematice, noul trend al sărbătorilor de iarnă

Cel puţin aşa a învăţat el, pentru că există o mulţime de alte tehnici. Însă în niciun caz nu se foloseşte focul, aşa cum umblă vorba. Nici ceara, lipiciul, mierea sau pământul nu au vreo legătură cu realizarea dreadurilor.

Marius: Eu am fost primul meu client.
Realizarea unui dread costă în jur de 20 de lei
Dar cum a ajuns un adolescent la alegerea acestor codiţe nonconformiste?

Marius: Cum am ajuns să îmi fac aceste dreaduri? Din dorinţa de a avea. Mi-a plăcut Jamaica, mi-a plăcut stilul şi am zis hai să-mi fac. Acolo cam toată lumea are dreaduri, pentru că e o religie. E un stil de viaţă, pot să spun că da.
În prezent, dreadurile sunt asociate cu Rastafarianismul, o religie care a pornit din Jamaica, iar în timp a ajuns în mai multe comunităţi.
Marius: În general, am clienţi şi din afară şi din ţară. Au venit oameni şi din Spania şi din Columbia la mine.
Realizarea unui dread costă în jur de 20 de lei şi dreadurile se fac doar pe părul lung.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.