April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Scandal în stația de metrou Pipera, din cauza demolării spațiilor comerciale: Jandarm: „Nu daţi în geamuri!”

2 min readDemolarea spațiilor comerciale de la metrou a continuat cu scandal, aseară, în stația Pipera.

Jandarmii și cei trimiși să pună la pământ chioșcurile au fost huiduiți de oamenii care aveau magazine acolo.Furioși au fost și câțiva călători care nu au mai putut intra în subteran, pentru că ușile s-au închis mai devreme.Spiritele s-au încins când pe uşile stației Pipera a fost pus lacătul cu 30 de minute mai devreme decât în mod normal.Călător: „Băi, vrem să mergem acasă, băi, cu metroul! Cine a închis metroul? Eu trebuie să ajung acasă. Avem şi noi copii, avem şi noi familie. N-am cu ce să ajung acasă!”
Călător: „Nu se poate aşa ceva!” Jandarm: „Vă rog frumos să nu daţi în geamuri şi să nu spargeţi geamurile, atâta v-am rugat, da?”Forţele de ordine au fost suplimentate, pentru ca situația să nu escaladeze, iar polițiștii și jandarmii au blocat toate intrările.În zonă au ajuns şi cei care au magazine acolo.Patron de firmă: „Am pregătit o declaraţie, ca să vedem cum ni se demolează magazinele”. Reporter: „Şi ce aţi scris pe ea?” Patron de firmă: „În interes de muncă”.Şi-a făcut apariţia şi avocatul firmei care deţine mare parte din spaţiile comerciale.Avocat: „Aţi auzit pe cineva să vină? Se fac că nu aud?”A sunat inclusiv la 112.
Ștefan Mariana, avocatul firmei Sindomet: „Ştiţi ce mi-au spus cei de la Poliţie? Că avocaţii ar trebui să stea acasă la ora asta. Cred că cea mai bună şi înţeleaptă cale ar fi o negociere, sunt muncitori care îşi pierd locul de muncă”.În cele din urmă, a reușit să ajungă în subteran.Ștefan Mariana, avocatul firmei Sindomet: „Nu se poate discuta cu nimeni, deşi înăuntru sunt bunuri de câteva sute de mii de euro, vom vedea ce vom face. Cert este că vom formula câteva plângeri penale”.Angajaţii Administraţiei Domeniului Public din Sectorul 2, chemați să demoleze chioşcurile, au fost huiduiți și stropiți cu apă de cei care vând marfă în chioşcurile din staţie.Ministrul Transporturilor susţine că aceste spaţii sunt ocupate fără drept, iar firma sindicatului încasează bani ilegal. Oficialul este contrazis însă de cei vizaţi de acuzații, care vorbesc despre un abuz.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.