April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Papa Francisc solicită nevoia de guvernare globală și de vaccinuri universale, potrivit scrisorii trimise către summit-ul financiar globalist

1 min read


Papa Francisc s-a adresat Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional în cadrul reuniunii de primăvară, solicitând „guvernare globală” în lumina situației actuale provocate de  virusul COVID-19, pledând cu tărie pentru vaccinurile universale.
 
„Rămâne o nevoie urgentă de un plan global care să poată crea instituții noi sau să regenereze instituțiile existente, în special cele de guvernanță globală, și să contribuie la construirea unei noi rețele de relații internaționale pentru promovarea dezvoltării umane integrale a tuturor popoarelor.”, a declarat Papa Francisc, potrivit LifeSiteNews.

Încheindu-și scrisoarea, Francis și-a repetat dorința pentru o lume axată pe un nou stil de fraternitate, sprijinit de accentul pus pe politicile ecologice, îndemnând Banca Mondială și FMI să dezvolte soluții pentru „un viitor mai incluziv și mai durabil”.

Ar fi un viitor „unde finanțele sunt în slujba binelui comun, unde vulnerabilii și marginalizații sunt așezați în centru și unde pământul, casa noastră comună, este bine îngrijit”.

Totuși, în scrisoare trimisă de Papa Francis, nu este pomenit nici numele lui Hristos, nici numele Bisericii Catolice, informează lifesite.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.