April 13, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

La poveşti cu actorii din serialul Adela. Marius Rizea si Teodora Păcurar au fost în platoul Observator

2 min readVideo

În seara aceasta după Observator, serialul Adela vă aduce noi poveşti de viaţă, mărturisiri emoţionate şi suspans. Marius Rizea şi Teodora Păcurar au fost prezenţi în platoul Observator şi ne-au dat mai multe detalii din culise.

Vezi și

Detalii din culisele serialului Adela
Marius Rizea şi Teodora Păcurar, sursa de comedie
Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1
Marius Rizea este şoferul familiei Andronic, cel care îi face curte menajerei Stela, rol pus în scenă de actriţa Teodora Păcurar. Întocmai aceaste relaţii dintre oameni ai casei şi comentariile lor pe marginea dramei din casa Andronic reprezintă sursa de comedie a serialului Adela.

Ca în orice casă, şi în casa Andronic, toate zvonurile trec prin “turnul de control”, în acest caz, pe la menajera Stela, care aude tot şi foloseşte informaţiile pentru a-şi atinge scopul. Stela are aspiraţii mari, îşi doreşte să apară la televizor, însă e trezită la realitate de mai cerebrala sa mamă, Gina , bucătăreasa casei.

Citește și:
Anamaria Petrișor și Emilian, emoții în versuri. Cei doi artişti şi-au unit vocile pentru prima dată
Burlacul Andi a povestit pentru Observator care este locul lui hygge

Teodora Păcurar: Noi ne-am împrietenit foarte bine chiar de la casting . Ulima probă pe care am dat-o eu a fost cu Marius. Ne-am potrivit foarte bine, am avut o chimie incredibilă chiar de la casting. Ne-am împrietenit foarte bine şi în viaţa de zi cu zi şi avem discuţii, avem tot felul de poveşti, împărtăşim foarte multe lucruri din vieţile noastre. Ne uităm împreună la serial uneori.

Ilie este şoferul lui Paul Andronic, dar toată familia îl foloseşte. La rândul lui, află lucruri şi le foloseşte pentru a-şi atinge scopurile.
Marius Rizea: Avem locaţii în tot Bucureştiul şi în afara Bucureştiului. Locul nostru de desfăşurare a acţiunii este undeva la Izvorani. Lumea ştie, s-a familiarizat cu casa Andronic. Eu mai umblu cu maşina. Eu conduc. Conduc maşini pe unde e nevoie. Nu fac altceva decât să execut ordinele şefului meu, Paul Andronic. Unde este cel mai geu trebuie să intervin eu.
Cum va evolua povestea celor doi, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.