April 13, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bogații lumii, dornici să cheltuiască în pandemie. Rolls Royce a atins vânzări record în ultimele trei luni

1 min readRolls Royce Motor a avut cele mai bune trei luni din istoria sa, vânzânt 1.380 de ,așini, cu 62% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, la începutul pandemiei.

Imagine ilustrativă Shutterstock
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
Compania de automobile de lux, deținută de BMW, a livrat 1.380 de mașini în primul trimestru, în creștere cu 62% față de același trimestru din 2020, când pandemia a început să aibă un impact asupra vânzărilor și producției, potrivit CNBC. Trimestrul a stabilit un record pentru companie, depășind maximul său anterior în 2019.

Compania a declarat că cel mai popular SUV al său este modelul Cullinan, de aproape 3 tone, al cărui preț începe de la 335.000 de dolari, dar se vinde de obicei cu peste 400.000 de dolari cu opțiuni personalizate. Vânzările sunt, de asemenea, la fel de mari pentru noul model Ghost, al cărui preț începe de la 332.000 de dolari.
Vânzările record de la Rolls-Royce este cel mai recent semn că cei bogații lumii sunt gata să cheltuiască din nou. Alte companii de automobile de lux, precum Bentley și Lamborghini, au înregistrat, de asemenea, vânzări uriașe.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.