April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Video. O șopârlă de doi metri a intrat într-un supermarket din Thailanda. Ce s-a întâmplat la scurt timp

2 min readCumpărătorii dintr-un magazine din Thailanda au avut parte de o experiență mai puțin plăcută într-un supermarket. Au fost întâmpinați de o șopârlă de cel puțin doi metri lungime care se urca pe rafturi în căutarea hranei, scrie Mirror.co.uk.

Imaginile înfiorătoare arată uriașa șopârlă din interiorul magazinului 7-Eleven din Nakhon Pathom, Thailanda.Masiva reptilă ieșise dintr-un canal din apropiere înainte de a intra în magazin.Martorul îngrozit, Narumpa Tangsin, care a filmat scena, a spus că s-a temut să se apropie de șopârlă, despre care a mai spus că ar putea fi putut deveini periculoasă dacă se simțea amenințată. Profimedia”M-am oprit la magazin pentru a cumpăra mâncare și apoi am văzut șopârla uriașă din interior. Am vrut să cumpăr o băutură, dar animalul era prea aproape de culoarul băuturilor. Sunt animale periculoase, mai ales când sunt supărate, așa că am rămas mai în spate și am înregistrat-o cu telefonul”, a mai menționat Narumpa Tangsin.
Personalul și clienții s-au ascuns în spatele tejghelei, în timp ce ”dragonul” s-a urcat pe rafturi și a aruncat mai multe cutii de lapte pe pământ.Un angajat al magazinului, îngrijorat, a chemat poliția care a sosit cu specialiști în reptile pentru a prinde șopârlă. This is in Thailand…Nakhon Pathom to be exact.
Seeing a lot of people asking if this is a Komodo Dragon or a monitor lizard.
A Komodo Dragon IS a monitor lizard. There are 70 species of monitor lizard.
But Komodo Dragons don’t exist in Thailand except for zoos, etc. pic.twitter.com/ZydwwwGq4Q— Yashar Ali ???? (@yashar) April 7, 2021  

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.