April 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Turneul de la Roland Garros a fost amânat. L’Equipe a publicat noul program de la Openul Francez

2 min readDe Veronica Micu.Publicat: 08.04.2021, 10:45.
Actualizat: 08.04.2021, 10:49

Surse din rândul oraganitaorilor Turneului de la Roland Garros au declarat pentru publicaţia L’Equipe că Openul Francez, al doilea Grand Slam al anului, va fi amânat o săptămână.

Turneul de la Roland Garros a fost amânat. L’Equipe a publicat noul program de la Openul Francez shutterstock.com
Programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie, Turneul de la Roland Garros se va desfăşura, potrivit L’Equipe, între 30 mai – 13 iunie.
INFO L’ÉQUIPE. La FFT devrait rapidement officialiser le report d’une semaine des Internationaux de France 2021. Roland-Garros se déroulerait du 30 mai au 13 juin. https://t.co/NfNnOCW8gy pic.twitter.com/gzdZe5wnLP — L’ÉQUIPE (@lequipe) April 7, 2021

Decizia, care vine după ce Franța a intrat în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii temându-se că nu vor avea timpul necesar la dispoziție pentru a pune toate lucrurile la punct, ar urma să oficializată în scurt timp de Federația de Tenis din Franța.
Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al sportului: “Este posibil ca Openul Francez sa fie amânat pentru al doilea an”
În urmă cu câteva zile, ministrul francez al sportului, Roxana Mărăcineanu, declara că este posibil ca Turneul de la Roland Garros să fie amânat pentru al doilea an, pe fondul crizei provocate de COVID-19.

“Suntem în discuție cu ei (Federația Franceză de Tenis, care organizează evenimentul) pentru a vedea dacă ar trebui să schimbăm data pentru a coincide cu o posibilă reluare a tuturor sporturilor și a evenimentelor majore. Astăzi, deși sportul de nivel înalt a fost păstrat, încercăm să limităm riscurile de răspândire a virusului în sporturile profesionale”, a spus Roxana Mărăcineanu la radio France Info, citat de Reuters.
Președintele Emmanuel Macron a declarat miercuri că se așteaptă să redeschidă țara la mijlocul lunii mai. Directorul general al Federației Franceze de Tenis, Gilles Moreton, a declarat la începutul acestei săptămâni că nu-și poate imagina anularea turneului de Grand Slam.
Anul trecut, Openul Francez a fost amânat din mai până în septembrie, din cauza pandemiei.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.