April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Primarul Sectorului 6 anunță că trece și el la demolarea magazinelor de la metrou: “Mizeria tranziției trebuie să ajungă la sfârșit”

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 07.04.2021, 14:22.
Actualizat: 07.04.2021, 14:22

La scurt timp după ce primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a trecut la demolarea magazinelor din stația de metrou Ștefan cel Mare, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță și el că va lua aceeași măsură vineri sau cel târziu săptămâna viitoare.

Primarul Sectorului 6 anunță că trece și el la demolarea magazinelor de la metrou: “Mizeria tranziției trebuie să ajungă la sfârșit” Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre
“Da, mizeria tranziției, simbolul prăduiri și ilegalităților anilor ’90, statul în stat, reprezentat de “sindicate”-ul de la metrou trebuie să ajungă la sfârșit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6.
Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens și lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalități) să începem vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare eliberarea stațiilor de metrou de pe raza Sectorului 6. Poliția Locala și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) și… să nu uităm de #colectiv.

Felicitări ministrului Drulă pentru bărbăție!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Demolare cu scandal la Ștefan cel Mare
Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale au început miercuri dimineața, în stația Ștefan cel Mare, și sunt făcute de către angajații ADP Sector 2. Tot astăzi vor fi demolate și spațiile comerciale din stația Pipera, iar în zilele următoare va fi eliberată și stația de metrou Iancului, însă pentru că aceasta se află în zonă protejată e necesară o dispoziție de la Primăria Capitalei.
La acțiune a fost prezent și primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Edilul a semnat marți dispoziția pentru evacuare și demolare, susținând că spațiile comerciale de la metrou sunt ilegale și de aceea vor fi demolate. În cazul reprezentanților magazinelor care nu și-au ridicat marfa, bunurile vor fi sigilate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.