April 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal din Buzău, reținut de polițiști. Ce acuzații i se aduc

2 min readScandal la Buzău, după ce preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal a fost reţinut de poliţişti, care îl suspectează că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore în ultimul an, şantajându-le cu fotografii compromiţătoare.

Bărbatul are şi antecedente. În trecut, acesta a ispăşit 11 ani dintr-o condamnare de 15 ani pentru viol, urmat de sinuciderea victimei.
Bărbatul de 51 de ani a fost reţinut pe stradă de poliţiştii din Buzău, sub acuzaţia de relaţii sexuale cu minore şi şantaj. El este preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal şi administratorul unor terenuri de sport.Autorităţile îl suspectează de faptul că, în ultimul an, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, cu vârste între 15 şi 17 ani. Le-a făcut şi fotografii şi, pentru a le determina să continue relaţia cu el, le-a ameninţat că le va posta pe reţelele de socializare. În urma descinderilor la locuinţa bărbatului, poliţiştii au ridicat înscrisuri, fotografii şi medii de stocare.Reporter: „E adevărat că aţi corupt minore?” Suspectul: „Sunt probe că nu e adevărat”. Reporter: „De ce v-a luat poliţia?” Suspectul: „Din cauza unor prostituate”. Ane-Marie Vrapciu, IPJ Buzău: „Bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore şi ar fi săvârşit gesturi de natură sexuală fata de acestea. Ulterior, acesta ar fi şantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe reţelele de socializare şi le-ar fi determinat să continue relaţia cu el”.În trecut, bărbatul a executat 11 ani de închisoare, dintr-o pedeapsă de 15 ani, pentru viol urmat de sinuciderea victimei. După eliberarea din penitenciar, el a cerut rejudecarea cauzei, susţinând că este nevonivat. Miercuri seară, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat instanţei în vederea arestării preventive.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.