April 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O tânără de 17 ani din Ploieşti, găsită moartă într-o clădire părăsită. Mama îi anunțase dispariția miercuri

2 min readVideo

De Mihaela Uretu.Publicat: 08.04.2021, 19:24.
Actualizat: 08.04.2021, 19:24

Crimă cumplită în Prahova. O tânără de 17 ani a fost descoperită moartă într-o clădire abandonată din Ploieşti. Adolescenta se pare că ar fi fost ucisă chiar de către iubitul secret.

Tânără de 17 ani, găsită moartă în Ploieşti

Vezi și

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
Fata în vârstă de 17 ani era dată dispărută încă de miercuri seara. Mama fetei a sunat la 112 și a anunțat că fiica ei a dispărut. Femeia știa că fiica ei plecase la o întâlnire cu iubitul său, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, dar a început să se îngrijoreze atunci când a văzut că se face târziu și aceasta nu se mai întoarce acasă.

Cadavrul fetei a fost găsit joi după amiază, după ce polițiștii au mers pe urmele bărbatului, chiar în clădirea fostei băi publice din Ploiești. Iniţial, acesta a mințit şi a spus că nu o cunoaște pe fată, dar ulterior a recunoscut tot.

Fata l-a şantajat că îi va spune soţiei despre relaţia secretă pe care cei doi o aveau

Bărbatul suspect de crimă ar fi avut o relație ascunsă cu adolescenta şi era căsătorit, însă soția nu știa de aventura sa. Tânăra a încercat să îl șantajeze. I-ar fi cerut bani, dar pentru că bărbatul a refuzat-o, l-a amenințat că îi va spune tot soției. Se pare că fata ar fi fost sugrumată.
„Activităţile s-au derulat inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Astăzi în jurul orei 15,30, ca urmare a acestor activităţi, minora a fost găsită, din păcate decedată. La faţa locului se află un procuror criminalist care a preluat ancheta”, a fost anunțul făcut de reprezentanții de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.
Poliţiştii fac în continuare cercetări la fața locului unde a fost descoperit cadavrul tinerei. Bărbatul a fost reținut încă de miercuri seară și se află în custodia poliției.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.