April 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Momentul în care doi hoți de catalizatoare sunt prinși de proprietară. „Îți reparăm roata”

1 min readDoi hoți de catalizatoare din Marea Britanie au fost prinși în fapt de proprietara unui autoturism. Femeia le-a bătut nervoasă în geam atunci când a văzut că cei doi bărbați umblă la mașină și le-a cerut explicații.

Incidentul a avut loc vinerea trecută, într-o zonă rezidențială din Londra, și a fost surprins de o cameră de supraveghere.Hoții au acționat la primele ore ale dimineții. În imagini se vede un bărbat cu mască care stă în spatele unui vehicul alb, parcat în fața casei. Ține în mână o bară și este atent să apară proprietarul, în timp ce al doilea hoț se află sub mașină, încercând să demonteze catalizatorul. Se aud sunete puternice, iar vehiculul se mișcă ușor.
Dintr-o dată, proprietara autoturismului bate în geam și îl sperie pe bărbatul care stă de pază.„Ce s-a întâmplat”, a strigat femeia. Unul dintre hoți a găsit imediat o explicație: „Îți repar roata!”„Nu avem nevoie ca roata să fie reparată. Pleacă, pleacă!”, a țipat femeia.Ambii bărbați fug apoi către o altă mașină, parcată în apropiere.Nu se știe dacă a fost depusă plângere la poliție sau dacă au fost făcute arestări în acest caz.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.