April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Moment emoționat când un copil migrant abandonat se apropie în lacrimi de un polițist de frontieră din Statele Unite: “Mă puteți ajuta, vă rog?”

2 min readVideo

De Monica Palade.Publicat: 08.04.2021, 09:29.
Actualizat: 08.04.2021, 09:29

Moment extrem de revășitor când un copil migrant abandonat în sudul Texasului se apropie în lacrimi de un polițist de frontieră din Statele Unite și îi cere ajutorul.

Moment emoționat când un copil migrant abandonat se apropie în lacrimi de un polițist de frontieră din Statele Unite: “Mă puteți ajuta, vă rog?” captura video
Băiatul intrase ilegal din Mexic în Statele Unite și călătorise cu un grup, fiind însă abandonat pe drum de cei care l-au însoțit până atunci.
Singur, neștiind unde se află, copilul vine în lacrimi către omul legii și îi cere ajutorul.

În lacrimi cerând ajutor

Citește și:
Momentul în care doi copii sunt aruncați peste zidul înalt de 14 metri de la granița dintre SUA și Mexic
Joe Biden promite Ucrainei sprijinul ”neclintit” al Statelor Unite, în contextul tensiunilor legate de prezenţa trupelor ruseşti la graniţă

“Mă puteți ajuta? Am venit cu un grup și m-au abandonat aici. M-au lăsat singur. Am veniti aici pentru că nu știam unde să mă duc și ei puteau să mă fure sau să mă răpească, ceva de genul”, a mărturisit copilul.
Băiatul, al cărui nume, vârstă și naționalitate nu au fost comunicate, a petrecut noaptea în deșert înainte de a intra în contact cu agentul. Copilul a fost luat de polițist și dus în biroul Poliției de Frontieră unde a fost hrănit și verificat din punct de vedere medical. Băiatul va fi transferat în custodia Departamentului american de Sănătate, biroul de refugiați.
Peste 170.000 de migranți au fost prinși de autoritățile americane la frontiera SUA-Mexic în luna martie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.