April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Membrii unei bande din Brazilia s-au filmat în timp ce tăiau trupul unei tinere de 21 de ani

2 min readDaily Star / Police Handout

Gabriela Lima Santana, în vârstă de 21 de ani, a fost dată dispărută pe 13 martie și a fost găsită decedată pe 24 martie. Poliția din Brazilia crede că tânăra a fost ucisă de o bandă rivală, într-o reglare de conturi.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit într-un șanț de câțiva muncitori care îndepărtau gunoiul din Capao da Canoa, sudul Braziliei, conform Daily Star.Potrivit poliției, unul dintre brațele Gabrielei a fost scos la suprafață de un buldozer și a aterizat în apă, în timp ce utilajul încerca să ridice gunoiul.Trunchiul, capul, picioarele și celălalt braț al Gabrielei au fost recuperate ulterior, dintr-o valiză, potrivit site-ului de știri Caboco.
Poliția a dezvăluit că în valiza respectivă au mai fost găsite două cuțite de bucătărie și un fierăstrău. Oamenii legii cred că obiectele au fost folosite pentru tăierea trupului tinerei.Femeia a fost identificată după tatuajele pe care le avea pe corp, unul dintre acestea fiind asociat cu o bandă locală.Ulterior, descoperirea a fost legată de o înregistrare video înfiorătoare, pe care polițiștii au primit-o pe 1 martie. În imaginile respective se putea observa cum trupul unei femei era dezmembrat într-o baie, iar resturile umane sunt puse în saci.Poliția susține că, deși Gabriela a fost dată dispărută pe 13 martie, este posibil ca ea să fi dispărut înainte de această dată, deoarece locuia singură.Conform sursei citate, nu se știe cum au reușitt oamenii legii să intre în posesia înregistrării video.Ancheta legată de moartea Gabrielei i-a condus pe detectivi într-un apartament din cartierul Rio Branco, acolo unde un suspect a fost arestat.Din câte se pare, polițiștii cred că presupusa crimă ar fi fost comisă acolo, deoarece locația era cunoscută ca fiind frecventată de bandele din zonă.
Un bărbat în vârstă de 49 de ani, despre care se spune că este cel care apărea în imaginile aflate în posesia oamenilor legii, și un tânăr de 23 de ani, care ar fi înregistrat videoclipul respectiv, au fost arestați. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.