April 13, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Filarmonica Arad, surpriză pentru medici. Artiştii au susţinut concerte inedite, în curţile spitalelor

2 min readVideo

De Daciana Cordoş.Publicat: 08.04.2021, 08:10.
Actualizat: 08.04.2021, 08:54

De ziua internaţională a sănătăţii, artiştii filarmonicii din Arad le-au făcut o surpriză medicilor din prima linie, care luptă împotriva coronavirusului de mai bine de un an. Pentru că sălile de spectacole sunt închise, aceştia au mers cu instrumentele în curţile spitalelor, unde au susţinut concerte inedite, în aer liber.

Vezi și

Primele acorduri au răsunat în curtea secţiei COVID din Grădişte, unde sunt intrenaţi cei mai mulţi bolnavi de COVID din oraş. Medicii care au putut, au ieşit în faţa spitalului şi au aplaudat după fiecare partitură. Cei aflati în secţia ATI au ascultat concertul de la geam.
Artiştii filarmonicii Arad s-au gândit să vă ofere acest cadou muzical. Vă mulţumim frumos pentru că ne-aţi primit, vă mulţumim pentru ce faceţi pentru şi pentru comunitatea arădeană.

Gheorghe Nini, medic primar: E o chestie frumoasă, mulţumim foarte mult, e o recunoştinţă pentru munca pe care o depunem noi şi aşteptăm în continuare să fim apreciaţi la adevărata noastră valoare.

Citește și:
Colegiul Medicilor, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății: Prima dată când medicii sunt numiți torționari și asasini
Vlad Voiculescu: Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de infirmieri, de asistente

Dana Olar, medic primar, şef sectie: Tot mulţumită filarmonicii, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ne-au oferit un recital extraordinar de frumos, tot aici în curtea Spitalului.
Ne confruntăm şi cu această pandemie, munca este foarte grea în acestea momente
Acelaşi minirecital a fost susţinut şi în curtea Spitalului Municipal.

Gigi Aiordăchioaie, medic primar: Ne confruntăm şi cu această pandemie, munca este foarte grea în acestea momente şi mai vedem o rază de soare de la anumiţi cetăţeni care prin meseria lor şi prin dedicaţia lor ne arată un gest de recunoştiinţă.
Cu câteva săptămâni în urmă, mai mulţi arădeni le-au oferit medicilor buchete de flori, în semn de recunoştinţă pentru eforturile uriaşe făcute în pandemie.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.