April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Deținătoarea titlului “Mrs. World”, arestată după ce i-a smuls coroana de pe cap câștigătoarei “Mrs. Sri Lanka”

3 min readVideo

Poliția din Sri Lanka a arestat-o pe deținătoarea titlului “Mrs. World”, Caroline Jurie, după ce aceasta a încercat să-i smulgă de pe cap coroana câștigătoarei “Mrs. Sri Lanka”,  într-un incident care a avut loc pe scenă la finalul unei competiții televizate.

Deținătoarea titlului “Mrs. World”, arestată după ce i-a smuls coroana de pe cap câștigătoarei “Mrs. Sri Lanka” Profimedia Images
Caroline Jurie este fosta câștigătoare a concursului local și actuala deținătoare a titlului “Mrs. World”.
Ea a declarat că actuala câștigătoare nu poate fi încoronată pentru că este divorțată de soțul ei.
Pushpika De Silva a câștigat duminică titlul de regină a frumuseții în Sri Lanka, în cadrul unei ceremonii difuzate la televiziunea națională.

Câteva clipe mai târziu, o fosta câștigătoare a concursului local și actuala deținătoare a titlului “Mrs. World”, Caroline Jurie, urma s-o încoroneze. Însă, în loc să facă acest lucru, i-a smuls coroana de pe cap și i-a acordat-o concurentei de pe locul doi, susținând că De Silva nu poate deține titlul pentru că este divorțată.

Citește și:
O femeie de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021
Fosta Miss UK lucrează cot la cot cu o echipă de la Oxford pentru evaluarea vaccinurilor anti-COVID Pfizer, Moderna și AstraZeneca

Câștigătoarea “Mrs. Sri Lanka” a spus că este separată de soț, nu divorțată

Ulterior, Pushpika De Silva a spus că este separată de soțul ei, nu divorțată. Concursul “Mrs. Sri Lanka” face parte din concursul internațional de frumusețe “Mrs. World”, dedicat femeilor căsătorite. Câștigătoarea titlului din fiecare țară avansează și participă la ediția internațională.
“Există o regulă care le împiedică să concureze pe femeile care au fost căsătorite, dar sunt divorțate, așa că decernez corona concurentei de pe locul secund”, a spus Caroline Jurie către public.
(1) Mrs. Sri Lanka 2021 held at the Nelum Pokuna Theatre earlier today, ended a short while ago in a brawl.Contestant number 20, Mrs. Pushpika De Silva was announced as the Winner and was crowned by Mrs. Shiranthi Rajapaksa, Mrs. Rosy Senanayake and Chandimal Jayasinghe. pic.twitter.com/ttsxxJRVpz — DailyMirror (@Dailymirror_SL) April 4, 2021

Jurie a așezat corona pe capul concurentei de pe locul doi, iar De Silva a izbucnit în plâns și a plecat de pe scenă.
“Mrs. Sri Lanka” a avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentul de pe scenă
Într-o postare pe Facebook, Mrs. Silva a scris că a mers la spital și a fost tratată pentru răni suferite la cap după incidentul.

“Există o mulțime de mame singure ca mine care suferă în Sri Lanka”, a declarat ea mai târziu într-o conferință de presă. „Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-și crește copiii singuri”.
Ea a adăugat că va întreprinde acțiuni în justiție pentru modul „nerezonabil și jignitor” în care a fost tratată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.