April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VIDEO. Scandal la metrou. Comercianții refuză să accepte demolarea chioșcurilor

2 min readScandal, miercuri dimineață, la stația de metrou Ștefan cel Mare, unde angajații Primărei Sectorului 2, în frunte cu edilul Radu Mihaiu, au început demolarea chioșcurilor care aparțin sindialiștilor. 

Autoritățile susțin că aceste construcții nu au autorzații de construire și de funcționare.Acțiunea de demolare a început dimineață la ora 09.00, fiind o surpriză atât pentru jurnaliști, cât și pentru patronii acestor magazine, care s-au plâns că nu au fost anunțați și că nu au avut timp să evacueze produsele.Primăria Sectorului 2 a precizat că a declanșat această acțiune la solicitarea Ministerului Transporturilor, pentru că aceste chioșcuri ar fi ilegale și nu ar avea autorizație de funcționare și construcție.
Pro TV Comerciant: ”Noi vă întrebăm ce bază legală aveți să dărâmați aceste magazine.”Primarul Sectorului 2: ”Dispoziție de desființare pentru construcțiile …”Comerciant: ”Domnule primar, la ce oră s-a primit mail-ul de la primărie la Sindomet, astăzi? La ora 5 de dimineață.” Pro TV Primarul Sectorului 2: ”Sindomet nu are calitate aici (..) Puteți prezenta vreo autorizație de construire? Una! Aveți autorizație de construire?”.
Comerciant: ”Nu puteți dărâma ceva ce nu este al dumneavoastră.”Primarul Sectorului 2: ”Vreau să se respecte legea.” Pro TV ”Domnule primar, nu vă bateți joc de oameni”, a spus unul dintre comercianți, cu lacrimi în ochi.Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou a expirat vineri, 2 aprilie, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei care administrează aceste unităţi. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.