April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Universitatea Oxford suspendă vaccinarea la copii și adolescenți după ce au fost raportate probleme de coagulare la adulții din Marea Britanie

1 min read


Universitatea Oxford a încetat vaccinarea copiilor și a adolescenților după ce s-au înregistrat cazuri de tromboză în urma vaccinării cu serul produs de AstraZeneca. Universitatea a adăugat că va aștepta îndrumarea celor de la supravegherea medicamentelor din Marea Britanie înainte de a face alte vaccinări, conform reuters. 

Agenția Europeană pentru Medicamente(EMA) a afirmat că analizează legătura dintre vaccinul de la AstraZeneca și cazurile apărute de tromboză. În Marea Britanie au murit 7 persoane de tromboză după ce s-au vaccinat cu serul de produs de AstraZeneca, potrivit antena3. 

EMA a anunțat că va întocmi un raport cu privire la legătura  produsă de vaccinul de la AstraZeneca și problemele de coagulare a sângelui. Agenția va susține în cursul acestei săptămâni o conferință de presă pentru a prezenta rezultatele raportului referitor la cazurile de coagulare a sângelui.

Anunțul celor de la Agenția Medicamentelor vine după ce Marco Cavaleri, expert EMA, a confirmat legătura dintre vaccinul produs de Oxford și cazurile de tromboză semnalate după administrarea serului.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.