April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un cățel Golden Retriever i-a furat microfonul unei reporterițe care transmitea în direct, în Rusia

1 min readVideo

The Moscow Times a publicat momentul comic în care un cățel Golden Retriever, curios peste limite de transmisiunea în direct a unei reporterițe, a decis să-i fure microfonul din mâini și să plece fără remușcări.

Întâmplarea a avut loc marți, pe 6 aprilie mir24.tv via ABC
Scena a avut loc în direct, chiar în timp ce Nadezhda Serezhkina anunța telespectatorii că primăvara a ajuns în final și în capitala Rusiei, Moscova.
Totul a luat o întorsătură mai puțin obișnuită atunci când patrupedul Martin a făcut o schemă rapidă și i-a sustras microfonul cu îndemânare, probabil încântat de culoarea lui. Cum fără microfon transmisia live nu putea continua, reporterița s-a văzut nevoită să fugă după cățel, momentul fiind captat cu îndemânare de cameraman.

Mai surprinsă a fost prezentatoarea TV din studio, ale cărei gesturi nu mai au nevoie de comentarii. În cele din urmă, reporterița a reușit să recupereze microfonul, cățelul a primit porția lui de celebritate, iar imaginile au devenit virale pe internet.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.