April 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Proprietarii de restaurante din Italia au protestat în fața Parlamentului din Roma după ce au fost obligați să-și închidă afacerile

1 min read


Proprietarii de afaceri din Italia au organizat o manifestație în fața Parlamentului din Roma. Afaceriștii au strigat “Muncă!” și “Libertate!”

În momentul de față, atât restaurantele, cât și cafenelele și barurile sunt închise în Italia, funcționând doar serviciul de livrări. Unul dintre proprietarii de restaurante prezent la protest, Hermes Ferrari a declarat că “Trebuie să deschizi pentru că nimeni nu-ți poate spune să închizi”, conform smartradio.

Situația a devenit tensionată în fața Parlamentului din Roma după ce miile de proprietari adunați s-au confruntat cu forțele de ordine, după cum arată și videoclipurile postate pe twitter.


Situation tendue devant le Parlement à #Rome lors d’une manifestation contre les restrictions sanitaires. Des milliers de restaurateurs et commerçants manifestent dans toute l’#Italie aujourd’hui contre les restrictions. #Montecitorio #IoApro pic.twitter.com/14Ma4Ord75
— Anonyme Citoyen (images) (@AnonymecitoyenS) April 6, 2021
 
 
 

 
 
 


Intanto davanti a #montecitorio pic.twitter.com/DnX2qRTdir— Katia Ancona (@katiank) April 6, 2021


Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.