April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 în timp ce încerca să scape de flăcările care i-au cuprins apartamentul, în Ucraina

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 07.04.2021, 09:41.
Actualizat: 07.04.2021, 09:41

O tânără de 21 de ani, însărcinată, a murit în mod tragic după ce a căzut de la etajul 9 al balconului său, în timp ce încerca să scape de incendiul care i-a cuprins apartamentul.

O tânără însărcinată a căzut de la etajul 9 în timp ce încerca să scape de flăcările care i-au cuprins apartamentul, în Ucraina Instagram/XYdessa
Maria Artyschuk s-a agățat de balcon în timp ce echipajul de pompieri ajunsese la fața locului. După ce a așteptat ceva timp, femeia nu a mai reușit să se țină și a căzut de la 24 de metri înălțime. Moartea sa a avut loc doar cu câteva minute înainte de a putea fi salvată.
Incidentul a avut loc în orașul port Yuzhne, din sud-vestul Ucrainei pe 30 martie.

A atârnat la balcon în așteptarea salvatorilor

Potrivit rapoartelor, Maria era singură acasă când suportul electric de uscare a hainelor a luat foc din cauza unei defecțiuni. Femeia a ieșit din balcon și a început să strige după ajutor, la scurt timp după ce apartamentul ei de trei camere s-a umplut de fum.
Filmările o arată pe tânără stând pe pervazul balconului ei, în timp ce o mașină de pompieri ajunge la fața locului. Ea încearcă cu disperare să ajungă din nou în apartament, însă nu reușește și poate fi văzută atârnând la balconul său.
A murit la impactul cu solul

În doar câteva momente, Maria nu mai reușește să se țină și cade direct pe asfalt. A murit imediat la impactul cu solul. Viitoare mămică a căzut chiar în timp ce pompierii spărgeau ușa apartamentului său ca să o salveze. Vecinii au mărturisit că fata aștepta primul său copil.
Autoritățile locale au declarat că pompierii nu au putut instala rapid scările de evacuare ca să o salveze pe femeie, din cauza mașinilor care erau parcate lângă bloc și blocau accesul.
Cercetările continuă pentru a afla cauza exactă a incendiului. Yuzhne este un oraș mic cu 32.000 de locuitori, situat în sudul regiunii Odesa.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.