April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O familie dă în judecată o echipă de baseball, după ce tatăl a murit sufocat în timpul unui concurs de mâncat taco, în SUA

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 07.04.2021, 09:11.
Actualizat: 07.04.2021, 09:11

Fiul unui bărbat din California care s-a înecat în timpul unui concurs amator de mâncat taco, la un joc de baseball din liga mică, îi dă în judecată pe organizatorii evenimentului pentru neglijență.

Concurs de mâncat taco Imagine ilustrativă via Profimedia Images
Un bărbat a murit sufocat în timpul unui concurs de mâncat taco, în SUA
Omul nu participase niciodată la o astfel de competiţie
Procesul intentat luni de Marshall Hutchings, în vârstă de optsprezece ani, are la bază ideea că tatăl său, Dana Hutchings, nu a fost anunţat şi conştient de riscurile unei astfel de competiţii. Omul, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce s-a înecat cu taco, în timp ce concura la parcul Chukchansi, în timpul unui meci de baseball din liga mică. Participanții trebuiau să mănânce cât mai multe taco într-un anumit timp.

Derek Frank, președintele echipei, a spus că ”nu va face comentarii publice” asupra cazului. Profesioniștii în sportul alimentației competitive se antrenează și se pregătesc fizic să participe, a declarat avocatul lui Hutchings, Martin Taleisnik. ‘
‘Dar acest lucru nu este întotdeauna prezent într-un concurs de mâncat pentru amatori. Organizatorii acestui eveniment ar fi trebuit să facă cunoscute riscurile și să fi luat măsuri pentru a îi proteja.” Taleisnik a spus că prezenţa alcoolului în timpul evenimentului a sporit riscul.

Medicii nu au mai putut să îl salveze
Hutchings nu participase niciodată la un concurs de mâncat pentru amatori și s-a prăbușit câteva minute. Personalul din parc s-a grăbit să îi acorde primul ajutor și a sunat la 911. Însă, personalul medical l-a găsit pe Hutchings inconștient și ulterior a fost declarat decesul la Centrul Medical Regional Comunitar, potrivit Daily Mail.
Vorbind la scurt timp după moartea lui Hutchings, președintele Grizzlies Frank a spus că a fost ”devastat”. ”Fresno Grizzlies adresează rugăciunilor noastre sincere și condoleanțe familiei domnului Hutchings. Siguranța și securitatea fanilor noștri este cea mai mare prioritate a noastră. Vom lucra îndeaproape cu autoritățile locale și vom furniza orice informații utile care ne sunt solicitate.”

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.