April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. ”Am ales vaccinul cel mai puțin dorit. Gestul meu poate fi un exemplu”

2 min readGalerie foto

Mihai Bendeac s-a vaccinat, miercuri, 7 aprilie, cu serul împotriva Covid-19 de la AstraZeneca, actorul declarând că a ales să facă acest lucru pentru că vrea să dea încredere în oamenii de știință și în medicină.

Galerie (5)

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca Facebook/Ro Vaccinare
“Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos”, a spus actorul Mihai Bendeac, potrivit unei postări făcute pe pagina Ro Vaccinare.
”Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment. Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic” a spus Mihai Bendeac, după ce s-a vaccinat la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena.

Românii fug în masă de vaccinul AstraZeneca, deși experții europeni nu recomandă oprirea imunizării. După două luni de controverse în jurul vaccinului AstraZeneca, avem, în sfârşit, o concluzie.

Miercuri, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat că formarea unor cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca ar trebui catalogată drept efect secundar foarte rar.
Oficialii EMA au precizat că au stabilit ”o legătură posibilă între vaccinare și cazuri foarte rare de cheaguri de sânge neobişnuite şi un nivel de trombocite scăzut”, dar că nu va fi schimbată recomandarea de folosire în continuare a acestui vaccin.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.