April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Marcel Ciolacu, moţiune simplă împotriva Ralucăi Turcan, ministrul Muncii

2 min readMarcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, anunţă, miercuri, depunerea unei moţiuni simple împotriva Ralucăi Turcan, ministrul Muncii.

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a avut un atac tur la adresa Ralucăi Turcan, ministrul Muncii Hepta
Marcel Ciolacu a avut un atac dur la adresa Ralucăi Turcan, ministrul Muncii.
Într-o postare pe un celebru site de socializare, Marcel Ciolacu spune despre Raluca Turcan că “este un ministru catastrofă”, “nu ratează nicio zi pentru a se face de râs” şi “habar nu are ce legi a votat”.

Conform news.ro, Marcel Ciolacu face trimitere la o lege promovată de Partidul Social Democrat în aprilie anul trecut, lege votată inclusiv de Raluca Turcan şi care prevede ca familiile medicilor răpuşi de coronavirus să primească pensie de urmaş, respectiv 75% din salariul pe care cadrul medical respectiv îl avea la momentul în care s-a produs decesul.
În ciuda existenţei legii respective, care ar fi fost votată inclusiv de Raluca Turcan, ministrul Muncii a anunţat, miercuri, că membrii Guvernului Cîţu iau în calcul posibilitatea de a oferi ajutoare familiilor medicilor decedaţi de coronavirus.

Marcel Ciolacu, preşedinte Partidul Social Democrat: În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege. Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă. Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.