April 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Marcel Ciolacu anunță moțiune împotriva Ralucăi Turcan. Ministrul Muncii: ”Marele lider PSD, încet la pricepere”

2 min readMarcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan, susţinând că aceasta nu ştie ce legi a votat în urmă cu un an. În replică, Turcan a spus că Ciolacu este ”iute la vorbă și încet la pricepere”.

 “Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat. Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv. În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.El a adăugat că a trecut deja un an de când legea a fost votată, dar nu a fost aplicată.”Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă! P.S. Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi”, a menţionat Ciolacu.
 Turcan: ”Marele lider PSD este iute la vorbă și încet la pricepere”
 În replică, ministrul Muncii a spus că Ciolacu este ”iute la vorbă și încet la pricepere”, întrucât proiectul anunțat de ea vine în completarea legii din 2020.„Marele lider PSD se dovedește iute la vorbă și încet la pricepere. Proiectul de care vorbeam azi, referitor la sprijinul medicilor morți de COVID-19, completează și face aplicabilă legea 56/2020. Îl aștept la moțiune pe domnul Ciolacu și pe vajnicii săi colegi, să discutăm despre haosul și inechitatea pe care PSD le-au creat în salarizare și pe care pesediștii vor să le acopere cu vorbe. Țara arde și baba se piaptănă, prioritatea PSD este să se împăuneze cu legea pentru susținerea medicilor morți de COVID. Ce am anunțat astăzi legat de ajutorul dat medicilor este OUG pentru modificarea și completarea legii nr. 56/2020 pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva COVID-19”, a scris Turcan, miercuri seară, pe Facebook. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.