April 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ce amendă a primit un bărbat, după ce a fost prins că voia să arunce gunoaie pe un câmp

2 min readUn bărbat din Dâmbovița este bun de plată și a rămas fără mașină după ce a fost prins pe picior greșit, în timp ce încerca să arunce gunoaie pe un câmp, la marginea orașului.

Amenda primită se ridică la 30 de mii de lei. În plus, comisarii Gărzii de Mediu l-au pus pe om să strângă resturile pe care apucase să le dea jos din remorcă.Autoritățile locale spun că tocmai curățaseră zona și vor face mai multe controale. Iar cei care încalcă legea nu vor scăpa basma curată.Bărbatul a încărcat în remorca maşinii sale tot felul de resturi şi a pornit, ziua în amiaza mare, spre marginea oraşului Găești.Elena Brulea, soţia bărbatului amendat: “Am dus nişte gunoi la un om, a zis să îl duc pe câmp, că are teren agricol. Şi a venit Poliţia Locală, Poliţia de aici, din Găeşti, a chemat Garda de Mediu. A zis că nu e voie.”
Comisarii Gărzii de Mediu, ajunşi la faţa locului, au constatat mai multe nereguli.Vlad Drugă, comisar şef Garda de Mediu Dâmboviţa: “Nu deţine acte pentru transport, abandonează pe un loc public, viran, fără nicio autorizaţie.”Grigore Gheorghe, primarul oraşului Găeşti: “A venit cu maşina personală, a descărcat gunoaie, peturi, sticle. A fost prins în flagrant cetăţeanul respectiv şi sancţiunile au fost pe măsură.”Vehiculul folosit a fost confiscat, iar omul a primit amenda maximă pentru astfel de situaţii – 30 de mii de lei.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.