April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cătălin Drulă, după demolarea chioșcurilor de la metrou: Legea este lege. Un cartel se destructurează cu ranga

2 min readUn cartel se destructurează cu ranga, spune ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a încercat să deschidă un spațiu comercial de la metrou cu o rangă.

„Legea este lege și unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea acelor spații comerciale care ocupau domeniul public în mod ilegal”, spune Cătălin Drulă. Ministrul Transporturilor afirmă că spațiile comerciale din stațiile de metrou sunt „ilegale sub multiple aspecte”, respectiv nu au autorizație de construire și nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public.
Marea demolare a chioşcurilor de la metrou a început cu scandal

„Mulțumesc directorului general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, un om curajos, un om care și-a asumat o misiune grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea unei răngi. Da, un cartel se destructurează cu ranga. Îl felicit pentru un act de asumare și de curaj. (…) Acțiunile de astăzi (miercuri – n.r.) și scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că acel așa-zis protest, blocarea ilegală a metroului, a fost exact o acțiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite, talciocul subteran și banii care s-au învârtit în jurul lui”, adaugă Drulă.

Directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a încercat să deschidă unul dintre spațiile comerciale de la metrou cu o rangă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.