April 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Barna îl apără pe fostul vânzător de telefoane propus de USR-PLUS vicepreşedinte la ANAF: Şi eu am vândut semnal de cablu în blocuri

2 min readBarna a acuzat „atacuri din presă”, după ce Economedia a scris, luni, că Biroul Naţional al USR l-a propus în funcţia de vicepreşedinte ANAF pe Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, fost vânzător de telefoane.

 

„Nu există niciun element pentru care colegul meu să nu fie numit în poziţia respectivă”, a declarat Dan Barna.

 

Întrebat despre experienţa lui Sămărtinean, Barna a precizat că „are experienţă în domeniul economic”.

 

„Şi eu am vândut semnal de cablu în blocuri în perioada studenţiei. Puteţi spune şi despre mine că am vândut cabluri. Nu văd de ce ar fi ruşinos sau în ce măsură vânzătorii de telefoane mobile sunt persoane care ar trebui să le reproşăm”, a declarat Dan Barna.

 

Vicepremierul a adăugat apoi că numirea lui Sămârtinean este asumată de partid şi că se aşteaptă ca premierul Florin Cîţu să o semneze.

 

„Este o numire pe care ne-o asumăm şi este un om în care am mare încredere. Cv-ul respectiv este un cv adecvat pentru poziţia respectivă. Este un atac de presă, nu este primul”, a mai spus Barna.

 

Biroul Naţional al USR l-a propus în funcţia de vicepreşedinte ANAF pe Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, ale cărui business-uri cumulează o cifră de afaceri de 50.000 de euro, deşi instituţia pe care o va coordona gestionează sume ce se ridică la sute de miliarde de lei. 

 

Sămărtinean a declarat luni, pentru Economedia că se califică „pentru a prelua orice funcţie politică la nivel de răspundere în Guvernul României sau în aparatul legislativ”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.