April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

A născut un băiețel sănătos în ambulanța SMURD, la Arad. Ce s-a întâmplat apoi cu mămica și fiul ei

1 min readO tânără a născut un băiețel chiar în ambulanța SMURD, în curtea spitalului Sebiș, din Arad. Ea a fost asistată de un medic și paramedicii din echipaj.

 Tânăra de 24 de ani a sunat de urgenţă la 112 să anunţe că urmează să nască şi are nevoie de transport la maternitate. Un echipaj SMURD a preluat-o pe femeie din localitatea Igneştii, însă, pentru că avea contracţii foarte dese, la un interval de un minut, paramedicii au decis să o transporte la cea mai apropiată unitate spitalicească, şi anume la Sebiş, precizează reprezentanții ISU Arad, preluați de news.ro.
Ajunşi în curtea spitalului, tânăra a născut în ambulanţă, sub supravegherea medicului Claudia Dima şi a celor trei paramedici de pe autospeciala SMURD, plutonierii major Lucian Palcu, Sebastian Rus şi Ciprian Pop.
Femeia a dat naştere unui băieţel, apoi, împreună cu bebeluşul, a fost transferată la Spitalul Maternitate din Arad.

Nu este pentru prima dată când un echipaj SMURD asistă la o naştere în autospecială, în judeţul Arad. La finalul lunii februarie, tot în judeţul Arad, o femeie a dat naştere unei fetiţe fiind asistată de paramedici.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.