April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un şofer din Galați a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin 3 pietoni, pe trotuar

2 min readPanică în această dimineaţă într-un cartier din Galaţi. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a urcat pe trotuar unde a lovit în plin trei pietoni. Apoi maşina s-a oprit în peretele unui magazin.

Din fericire trecătorii au scăpat cu viaţă însă unii s-au ales cu fracturi şi au ajuns de urgenţă la spital. Şoferul le-a spus poliţiştilor că a încercat să evite impactul cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate.Şoferul se îndrepta spre o intersecţie semaforizată din Galaţi, când, din partea stângă, i-a ieşit în față un mircobuz. Ca să-l evite, a tras mult de volan în partea dreaptă. Maşina nu a mai putut fi controlată şi a ţâşnit pe trotuar unde a lovit trei oameni aflaţi în faţa unui chioşc.Una dintre victime, o femeie de 47 de ani, a ajuns la spital cu piciorul zdrobit.Mihai Polinschi, serviciul de ambulanţă Galaţi: “Echipajul nostru a preluat un bărbat de 53 de ani cu câteva contuzii minore, fără probleme deosebite, dar care a fost transportat la Spitalul Judeţean Sfântul Apostol Andrei pentru consultații de specialitate şi bilanţ. Colegii noştri de la SMURD au transportat şi ei o victimă. O altă victimă a rămas la faţa locului, refuzând transportul”.
Poliţiştii au căutat apoi şoferul care a tăiat calea maşinii ce a provocat accidentul.Gabriela Costin, IPJ Galaţi: “Conducătorul auto al acestuia din urmă a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, dar a fost depistat în scurt timp şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.”Conform primelor date, niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase alcool.Poliţiştii încearcă acum să strângă toate informaţiile de la părţile implicate. Au aflat astfel că maşina care a lovit pietonii s-a oprit în cele din urmă pe trotuar, dar că, tânărul aflat la volan a coborât panicat din autoturism şi acesta, neavând motorul oprit, a lovit şi vitrina magazinului.Anchetatorii aşteaptă şi informaţii noi de la spital. Se ştie că o femeie de 47 de ani rănită , va avea nevoie de o operaţie la picior, dar a suferit şi alte leziuni, la fel şi un bărbat de 53 de ani. A treia victimă, o femeie de 63 de ani, a primit ajutor până la sosirea ambulantelor, a fost bandajata la un picior şi a refuzat să meargă la spital pentru investigaţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului pentru ambii şoferi implicaţi. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.