April 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Reglare de conturi între interlopi în centrul oraşului Mangalia: Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni în plină stradă

2 min readReglare de conturi ca-n filme, între proxeneţi, în centrul oraşului Mangalia! Mai mulţi bărbaţi de etnie romă şi-au împărţit pumni în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor. Unul dintre ei a scos o macetă din masina, hotărât să le dea o lecţie rivalilor săi. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi.

Reglare de conturiîntre interlopi în centrul oraşului Mangalia: Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni în plină stradă
“Bă, **** ! Vino, ****! Bă, te omor!”
Înainte de lăsarea serii, centrul oraşului Mangalia a devenit teatru de război. Hotărâţi să-şi regleze conturile, interlopii au oprit maşinile în mijlocul străzii şi s-au luat la bătaie. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, unul dintre ei a scos o macetă din maşină, hotărât să le dea o lecţie rivalilor. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător. Oamenii care au asistat la scenele violente au sunat imediat la 112.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: “Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre trei bărbaţi care pe fondul unui conflict spontan s-ar fi agresat fizic cu alţi doi bărbaţi”.

Citește și:
Răfuială între interlopi pe șinele de tren, în Argentina. Doi dintre bătăuși sunt la un pas de a fi călcați de locomotivă
Un poliţist rupe tăcerea în cazul torturilor de la Secţia 16. Cum ar fi fost protejaţi interlopii de colegii lui: ”Şefii le cereau să evite piaţa Reşiţa”

Două persoane au fost înjunghiate
În urma altercaţiei, doi dintre indivizi au fost înjunghiaţi şi au ajuns la Spitalul din Mangalia. Unul dintre ei, aflat în stare gravă, a fost transferat la Spitalul Judeţean din Constanţa. Ceilalţi trei, care aveau răni uşoare, au ajuns la secţia de poliţie.
Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța: “Am fost solicitaţi la Spital Mangalia pentru transferul unui pacient care prezenta plăgi la nivelul toracelui posterior. Pacientul era conştient şi a fost transferat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare”.

Agresorii au fost reţinuţi şi duşi la audieri. Poliţiştii au deschis pe numele lor dosare penale pentru vătămare corporală.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.