April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Sri Lanka s-a ales cu răni la cap după ce o rivală i-a smuls coroana. VIDEO

2 min readScandal la un concurs de frumusețe pentru femei căsătorite în Sri Lanka. Câștigătoarea marelui premiu a suferit răni la cap după ce a izbucnit un conflict pe scenă, relatează BBC.

Pushpika De Silva a câștigat duminică titlul de regină a frumuseții în Sri Lanka, în cadrul unei ceremonii difuzate la televiziunea națională.
Câteva clipe mai târziu, o altă concurentă, Caroline Jurie, câștigătoarea din 2019, a pus mâna pe coroană și i-a tras-o de pe cap cu putere, susținând că nu i se poate acorda titlul lui Pushpika De Silva pentru că este divorțată. Aceasta i-a oferit apoi coroana ocupantei locului 2.

Coroana i-a fost returnată în cele din urmă doamnei De Silva după ce organizatorii concursului au confirmat că Pushpika este separată, dar nu este divorțată. Pe lângă premiu, câștigătoarea s-a ales și cu răni la nivelul capului.

(1) Mrs. Sri Lanka 2021 held at the Nelum Pokuna Theatre earlier today, ended a short while ago in a brawl.Contestant number 20, Mrs. Pushpika De Silva was announced as the Winner and was crowned by Mrs. Shiranthi Rajapaksa, Mrs. Rosy Senanayake and Chandimal Jayasinghe. pic.twitter.com/ttsxxJRVpz — DailyMirror (@Dailymirror_SL) April 4, 2021

(3) She proceeded to strip the crown off Pushpika and announced the Second Runner Up as the Winner of the pageant. #MrsSriLanka #MrsWorld #Colombo #SriLanka pic.twitter.com/JkM3RBm4J0 — DailyMirror (@Dailymirror_SL) April 4, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.