April 13, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

A încercat să-i păcălească pe poliţişti chiar de 1 aprilie: S-a prezentat la examenul auto în locul unchiului său, dar a fost descoperit

2 min readDe Mihai Leder.Publicat: 06.04.2021, 08:30.
Actualizat: 06.04.2021, 08:33

De 1 aprilie, un bistriţean de 32 de ani a vrut să le testeze vigilenţa poliţiştilor de la Serviciul de Permise Auto. Bărbatul s-a legitimat cu buletinul unui unchi, pentru a-l ajuta pe acesta să scape de “stresul” probei teoretice a examenului pentru permisul auto. A sperat că masca de protecţie îl va ajuta să fenteze legea, dar a fost descoperit de poliţişti şi riscă acum până la trei ani de închisoare.

A încercat să-i păcălească pe poliţişti chiar de 1 aprilie: S-a prezentat la examenul auto în locul unchiului său, dar a fost descoperit
Unchiul tânărului era programat pentru proba teoretică pe data de 1 aprilie. Pentru că picase testul în repetate rânduri, acesta i-a dat buletinul nepotului său şi l-a rugat să se prezinte în locul său la examen.
Tânărul de 32 de ani: – Pe cine ai vrut să ajuţi? Ai permis, nu?- Nu am.

Culmea ironiei, tânărul avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Încrezător că masca de protecţie îl va “camufla”, s-a prezentat la intrarea în sala de examen cu buletinul unchiului său. N-a reuşit să-i păcălească, însă, pe poliţişti.

A încercat să-i păcălească pe poliţişti
Comisar Claudiu Prodan – şef serviciu permise auto: “I-am solitat acestuia să-şi dea jos masca, într-adevăr suspiciunile ni s-au confirmat. cel din poză nu era cel din faţa mea. l-am întrebat cine este persoana din actul de identitate, a insistat că este el, motiv pentru care am început să-l întreb date din cartea de identitate şi atunci s-a pierdut, nu a ştiut ce să spună”.
“Pericol mai mare nu se poate. În primul rând şi viaţa ta personală plus vieţile altora. Te duci şi dai cu maşina şi omori vieţi omeneşti. Pericolul e foarte mare că dacă nu ştii regulile de circulaţie, indicatoarele şi astea”.

În loc să-şi ajute unchiul, tânărul riscă acum să ajungă după gratii.

Crina Sarb – purtator de cuvânt: “Poliţiştii biroului de invetigaţii criminale din cadrul poliţiei municipiului Bistriţa au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiuni de fals privind identitatea”.
Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.