April 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Titi Aur, internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID: ”Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate”

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 03.04.2021, 12:00.
Actualizat: 03.04.2021, 12:04

Pilotul de raliuri Titi Aur are coronavirus şi este internat la Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad. El vorbeşte despre cei care îl îngrijesc de o săptămână ca fiind ”îngerii de la Bârlad”.

Titi Aur Titi Aur via Facebook
Pilotul Titi Aur, internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID
Titi Aur a povestit, pe Facebook, faptul că a aflat, duminica trecută, în timp ce era acasă, la Bârlad, că are COVID-19: ”Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi internate. În ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid. (…) Duminică, 28 martie, eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv”, spune pilotul de raliuri.

Titi Aur mărturiseşte că oricât de puternic ai fi sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu SARS-CoV-2 ”încep să se schimbe un pic valorile în cap”.

Citește și:
Sumă derizorie alocată pentru mâncarea pacienţilor cu Covid, în spital. Managerul Institutului “Marius Nasta”: “Mult sub nevoia reală a unui pacient”

”Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc”, a afirmat Titi Aur.

Cei care îl îngrijesc de o săptămână, ”îngerii de la Bârlad”
El vorbeşte despre cadrele medicale de la Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad ca despre ”îngeri”, potrivit Mediafax.
”Înainte de a se instala panica, se implică ei, ”Îngerii de la Bârlad”. Sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc, dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine aşa sau aşa. Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi”, a mai adăugat pilotul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.