April 13, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Schiezi şi te fotografiezi. Top trei locuri perfecte pentru selfie în Postăvarul

2 min readVideo

De Claudiu Loghin.Publicat: 03.04.2021, 20:41.
Actualizat: 03.04.2021, 20:50

Schiezi şi te fotografiezi. Cei care ajung pe pârtii se bucură, pe lângă plăcerea de a schia, şi de peisajele superbe la înălţime. Dar care este cel mai bun moment al zilei pentru un selfie în natură? Am realizat un top trei al locurilor perfecte pentru selfie, într-unul dintre cele mai frumoase şi căutate domenii schiabile din ţară, Postăvarul. 

Vezi și

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
Weekend-ul bate la uşă iar pârtiile din Postăvarul sunt încă practicabile, chiar dacă la altitudini mici temperaturile sunt în concordanţă cu anotimpul. Pe lângă reprizele de coborâre însă, schiorii ţin să se fotografieze în plină acţiune sau cu un fundal spectaculos.

Reporter: Nu e deloc greu să găsești un loc bun pentru selfie sau pentru fotografie de peisaj pe domeniul schiabil din Postăvarul. Noi suntem la aproximativ 1300 de metri altitudine, deasupra stației de îmbarcare a liniei de telescaun Ruia și va confirmăm faptul că Poiana Brașov este chiar și într-o zi schimbătoare, un loc numai bun pentru sporturi de iarnă și pentru fotografie.
La aproape 1800 de metri altitudine, fotografiile n-au nevoie de filtru.

Turist: Fac, dacă e peisajul frumos, la apus, la răsărit. Apusul se vede frumos de sus de la Postăvarul.
Turist: Poze amator. Tindem să trecem un pic aşa şi spre profi, dar deocamdată doar cu telefonul. Nu avem scule de pozat.
Restricţiile schimbă obiceiurile turiştilor. Aşa că în loc de selfie la terasă, acum e bine şi pe o alee din stațiune. Prin decizia autorităților locale, toate zonele de terasă și de apreschi sunt închise in perioada weekendului din cauza normelor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Norocul celor care vor fotografii de pus în ramă este că, în ciuda temperaturilor de primăvară, în partea superioară a masivului Postăvarul încă e suficientă zăpadă pentru a merita urcarea.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.