April 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Imagini spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc pe o plajă din nordul Thailandei

2 min readGalerie foto

De Andreea Anghel.Publicat: 03.04.2021, 11:17.
Actualizat: 03.04.2021, 11:18

Mii de fluturi de culoare verde aprins au fost găsiți pe o plajă din Thailanda. Imaginile fascinante arată cum turiștii entuziasmați se înghesuie să facă fotografii.

Galerie (5)

Imagini spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc pe o plajă din nordul Thailandei Profimedia Images
Imagini spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc pe o plajă din nordul Thailandei
Imaginile spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc au fost surprinse pe o plajă din nordul Thailandei. Mai exact, totul s-a petrecut pe plaja Hat Chom Tawan din provincia Nakhon Ratchasima. Oficialii Parcului Național Thap Lan au declarat că arborii au atras fluturii în zona lor, fiind o zonă potrivită în timpul sezonului de împerechere.

”Fluturilor începeau să le placă mediul nostru sănătos. Am văzut incidente similare întâmplându-se în diferite părți ale provinciei datorită copacilor”, a declarat un reprezentant.

Citește și:
Un câine a sărit într-un autobuz de călători, pe o autostradă aglomerată din Bangkok. Ce a făcut stăpâna animalului când a văzut imaginile

Localnicii au fost uimiţi de frumuseţea fluturilor

Entuziasmaţi, oamenii s-au înghesuit să facă fotografii. Săptămâna trecută, mii de fluturi au fost văzuţi în timp ce stăteau pe o unitate școlară din provincie, unde au fost plantați mai mulți copaci, pentru ca insectele să se poată hrăni cu frunzele acestora, potrivit Yahoo News.
Un localnic care văzuse fluturii a spus că roiul era atât de frumos și de strălucitor. El a spus: ”Erau atât de mulți și atât de frumoși încât oamenii din districtele din apropiere îi puteau vedea pe cer. Au adăugat culoare. Mai multor oameni le place să viziteze locul pentru a îi vedea.”
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.