April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Imaginea dură a României de astăzi: Cozi de salvări în faţa spitalelor Covid. Vlad Voiculescu: Nu, nu sunt parcări de ambulanțe

1 min readDe Monica Palade.Publicat: 03.04.2021, 17:25.
Actualizat: 03.04.2021, 17:25

Ministrul Sănătății a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii cu ambulanţe care stau la coadă în fața unor spitale în care se tratează pacienţii cu Covid.

Galerie (2)

Imaginea cruntă a României de astăzi: Cozi de salvări în faţa spitalelor Covid. Vlad Voiculescu: Nu, nu sunt parcări de ambulanțe Facebook/Cristi Dimitriu
Una dintre imagini a fost făcută la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, iar a doua la Spitalul Sfântul Pantelimon din București.
Fotografiile sunt cu impact puternic şi arată încă o dată, în perioada protestelor stradale, cum se împarte România în două.

Imaginea adevărului crunt

„Nu, nu sunt parcări de ambulanțe, ci cozi în fața unor spitale care tratează pacienți Covid-19. Prima este de ieri de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, a doua este de săptămâna trecută din parcare de la București, în fața Spitalului Sf. Pantelimon”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.
În bilanţul de astăzi, în unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.409. Dintre acestea, 1.448 sunt internate la ATI.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.