April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Culmea hoţiei vine de la Bacău: A adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 03.04.2021, 16:47.
Actualizat: 03.04.2021, 16:47

Culmea hoţiei vine de la Bacău. Un hoţ a adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai mult alcool.

Culmea hoţiei vine de la Bacău: A adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice Shutterstock
Bărbatul de 45 de ani a fost găsit adormit pe jos, chiar de administratorul firmei. Hoţul intrase cu intenţia de a fura mai multe bunuri, însă tentaţia băuturii a fost mai mare. Aşa că după câteva sticle, a aţipit la locul faptei.
Potrivit IPJ Bacău, polițiștii din Glăvăneşti au fost sesizaţi vineri dimineața, prin apel 112, de către o femeie, administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri.

Dosar penal pentru furt calificat

Citește și:
Cel mai ghinionist curier: A scăpat frigiderul chiar înainte de livrarea la casa clientului din Ohio
Momentul în care micul tâlhar recidivist de la Timişoara fuge încătuşat de poliţişti şi e lovit de o maşină. Martorii, râzând: “A dat maşina peste el!”

La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în magazin.
„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis polițiștii.
Aceștia au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.