April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Carantină prelungită cu 14 zile în patru localități din judeţul Ilfov. Măsura intră în vigoare, începând cu ora 22.00

2 min readMăsura de carantină zonală se prelungește, de sâmbătă, de la ora 22.00, cu 14 zile pentru localitățile Domnești, Jilava, Pantelimon și Voluntari, din județul Ilfov, anunță Prefectura.

Carantină prelungită cu 14 zile în patru localități din judeţul Ilfov. Măsura intră în vigoare, începând cu ora 22.00 Hepta/Mediafax
Autoritățile din județul Ilfov au cerut prelungirea carantinei zonale pentru localitățile Domnești, Jilava, Pantelimon și Voluntari, cu încă 14 zile, iar sâmbătă a fost primit și avizul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).
Măsura intră, astfel, în vigoare, începând cu ora 22.00.

Carantina a fost prelungită în cele patru localități, până în data de 17 aprilie.

Restricţii respectate mai mult în fața camerei de filmat
O singură localitate în scenariul verde în tot judeţul Ilfov. Infectările cresc rapid, iar rând pe rând, localităţile intră în carantină. Zeci de echipaje de poliţie ar trebui să vegheze la buna respectare a restricţiilor. În teorie. Practica arată cu totul altceva.
Comuna Snagov, judeţul Ilfov. Incidenţă de 10,43 la mie. Deci carantină. Filtre mixte de poliţişti şi jandarmi supraveghează intrările şi ieşirile. În mijlocul comunei, pe un şantier privat, zeci de muncitori lucrează la o parcare. Nimeni n-are mască, deşi poliţiştii sunt la doi paşi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.