April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Vremea se răcește brusc în Capitală

1 min readVictor Stroe

Temperaturile scad brusc în Capitală, de la maxime de 21 de grade, înregistrate vineri, la 8 – 11 grade, în weekend.

Vineri, înnorările se vor accentua treptat și mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi perioade în care se vor semnala averse.

În intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 5- 7 l/mp și izolat de peste 10 l/mp, descărcări electrice și cu o probabilitate destul de mare căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în special asociate averselor. Temperatura maximă va fi de 20 – 21 de grade, iar cea minimă de 6 – 7 grade.

Sâmbătă și duminică, vremea va fi închisă și vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense pe parcursul zilei de duminică și în noaptea de duminică spre luni. Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi însemnate, astfel încât, până la sfârșitul intervalului, se vor totaliza în medie 15 – 20 l/mp și izolat 25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere semnificativă față de zilele precedente, va fi de 11 – 12 grade sâmbătă, iar duminică se va situa în jurul valorii de 8 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.