April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un polițist de la Secția 9 din Capitală, înjunghiat de un bărbat de 28 de ani

1 min readUn poliţist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală, fiind rănit la picior. Agresorul,un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj.

Imagine ilustrativă Petrisor Iordan / Petrisor Iordan via Hepta
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
”În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii. În pofida faptului că a reuşit să îl rănească pe poliţist la un picior, acesta, cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.
Agresorul se află in custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.