April 13, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 2 aprilie 2021. Opt medici din Rusia și-au riscat viețile pentru a termina o operație pe cord deschis

1 min readVideo

Observator de bine, 2 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.
Observator de bine, știrile zilei de 2 aprilie 2021

1) Opt medici din Rusia şi-au riscat vieţile şi au rămas într-un spital care era devastat de flăcări pentru a termina cu bine o operaţie pe cord deschis. “Trebuia să salvăm pacientul”, a declarat la final medicul care a coordonat intervenţia.

2) Astăzi au început plăţile pentru programul Start-Up Nation. 82 de milioane de lei au ajuns în contul a peste 400 de companii mici şi mijlocii.
3) Pentru prima dată, mumiile regale vor fi scoase pe străzile din Egipt. Rămăşiţele a 18 regi şi patru regine vor fi mutate la Muzeu, în cadrul “Paradei de Aur a Faraonilor”.
4) Licitaţie caritabilă organizată de “Ziua Internaţională a Autismului”, în Mediaş. Banii obţinuţi din vânzarea tricourilor unor sportivi celebri vor fi folosiţi pentru tratarea copiilor care se luptă cu boala.

5) Imagini spectaculoase au fost surprinse într-o pădure din Suceava. O cameră de monitorizare a înregistrat momentul în care o vulpe îşi marchează teritoriul.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.