April 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis, spânzurându-se în propria cameră. Fratele său mai mic a fost cel care a găsit-o

2 min readTragedie într-o familie din Sibiu. O fetiță de 12 ani din Cisnădie a fost găsită spânzurată în propria cameră. Cel care a făcut descoperirea a fost chiar fratele adolescentei. 

Imagine ilustrativă Hepta
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
O fetiță de 12 ani din Cisnădie s-a sinucis în propria cameră. Fratele său în vârstă de 9 ani a fost cel care a descoperit-o inconștientă. Băiatul și-a sunat tatăl, care mai apoi a solicitat sprijinul echipajelor medicale, în speranța că fata este încă în viață.

Joi seară, “în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în orașul Cisnădie. Bărbatul fusese anunțat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconștientă”.
Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului au constatat decesul fetiței.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul fetei.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.