April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Flagrant ca-n filme la Vaslui: O femeie a tocmit un vecin să-i ucidă bărbatul, în complicitate cu soacra. “Asasinul” s-a dus direct la poliție

2 min readVideo

Un bărbat din Vaslui a fost la doi paşi de moarte. Chiar propria soţie îi pusese gând rău, în complicitate cu soacra. Cele două femei angajaseră un asasin ca să scape de el şi să le rămână lor casa. Numai că bărbatul plătit să omoare le-a denunţat la poliţie.

Galerie (2)

Flagrant ca-n filme la Vaslui: O femeie a tocmit un asasin să-i ucidă bărbatul, în complicitate cu soacra. Asasinul s-a dus direct la poliție Observator
Planul celor două femei a fost dejucat după un flagrant ca-n filme
Eu am ținut la ea, am iubit-o. Am două fete și un băiat. Eu nu am știut nimic….

Vestea că soţia şi soacra i-au plănuit moartea l-a lăsat fără cuvinte pe bărbatul de 38 de ani, tată a trei copii. Nu şi-a închipuit nicio secundă că cea pe care a ales-o să-i fie parteneră de viaţă ar fi în stare de aşa ceva.
Alice Ruja, purtător de cuvânt Parchet Vaslui: Cele două femei locuiau în aceeaşi curte, în imobile diferite, ambele aparţinând soţului. Motiv pentru care ele s-au gândit să-l omoare ca să poată intra în posesia imobilelor.

“Asasinul” a venit la crimă cu un “prieten”, ofițer sub acoperire
Ca să-şi pună planul în aplicare, cele două femei au luat legătura cu o rudă, un bărbat cu antecedente penale. I-au promis că-i oferă 5.000 de lei ca să-l ducă într-o pădure şi să-l ucidă. Numai că individul, sătul de puşcărie, nu a vrut să comită fapta şi a mers la poliţie, unde le-a denunţat pe cele două femei. Aşa s-a pus la cale un flagrant. Bărbatul plătit să ucidă le-a spus femeilor că va veni la locuinţa lor împreună cu un prieten, care-l va ajuta să comită crima. Prietenul era, însă, un ofiţer sub acoperire.
Soțul femeii: De bătut, nu am bătut-o. Nu știu. Drogată nu era. Nu pot să-mi dau cu seama…Reporter: Acum puteați fi mort.Soțul femeii: Da. Așa a judecat. Eu ce să zic?Reporter: Ce este în sufletul dumneavoastră?Soțul femeii: ​Inima îmi este la copii, să îi văd mari.

Cele două femei au fost încătuşate şi reţinute pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentate instaţei cu propunere de arestare preventivă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.