April 11, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Dr Răzvan Constantinescu: Pandemia nu se va încheia decât atunci când vor cădea cei care au inventat-o. Dr Adina Alberts: Cei care se vaccinează sunt cobai în studiul vaccinului experimental. Iulian Capsali: Protestele sunt o revoluție a tinerilor

3 min read


Medicul Răzvan Constantinescu a fost invitat vineri la emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu de la Antena3 pentru a dezbate oportunitatea restricțiilor pandemice cu dr. Adrian Marinescu. Ce este imunizarea, care este rostul restricțiilor de noapte și dacă medicii mai tratează cazuri de gripă sezonieră – sunt câteva întrebări la care infecționistul de la „Matei Balș” nu a știut sau nu a vrut să răspundă.
Iulian Capsali i-a pus ulterior un „diagnostic” medicului Adrian Marinescu, apărătorul fără argumente al restricțiilor:
„MEDICII LAGĂRULUI AU ARGUMENTE

Specialistul de la Matei Balș, medicul A. Marinescu, într-un pseudo-dialog cu Răzvan Constantinescu (“Nu intru în polemică”, un fel de “eu nu răspund la provocări” din vremea lui Iliescu) din cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, spune foarte calm și perfect senin că măsurile de carantinare a românilor după ora 20 în weekend se explică (sic!) prin faptul că trebuie restrânsă interacțiunea socială a tinerilor.

Nu vă supărați, dacă ăsta e răspuns de expert, că ții TOATĂ POPULAȚIA ROMÂNIEI în carantină după ora 20, că unii fac petreceri prin cluburi, înseamnă că ori ești un idiot irecuperabil, ori ești un ticălos fără limite”, a scris Iulian Capsali.
 
Pentru a se elibera de sub conducerea unor personaje de acest calibru, publicistul îi îndeamnă pe români să vină sâmbătă, la ora 13:00, în Piața Universității din Capitală, pentru că aceasta ar putea fi ultima șansă înainte de închidere:

„E VINERI
Sunteți la coteț deja.
Dacă nici mâine românii nu ies să-și apere drepturile, atunci va trebui să vedem fiecare cum ne salvăm individual.
Dacă vă place să fiți bătaia de joc a psihopaților, atunci vedem cum o rezolvăm fiecare pentru el.
Dacă aveți puțină demnitate, vă aștept mâine, după ora 13, în Piața Universității”, a subliniat Capsali. 
   

 
Cu o zi în urmă, la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena3 fuseseră invitați publicistul Iulian Capsali și doctorița Adina Alberts. Aceasta din urmă a luat parte la o dezbatere pro și contra vaccinare, în cadrul căreia a arătat „beneficiile” vaccinării: nu cunoaștem reacțiile adverse pe termen lung, cei care se vaccinează sunt cu toții cobai în cadrul unui studiu, vaccinurile fiind experimentale până în 2023.
 

Publicistul Iulian Capsali a vorbit, la rândul său, despre mișcarea de protest pentru Libertate și împotriva restricțiilor excesive. „Este o revoluție a tinerilor, ca în 1989”, a spus el. „Sunt oameni care au ieșit pentru prima oară. Sunt proteste în peste 70 de localități și suntem considerați teroriști de d-l Cîțu”.

Acesta a adăugat că nu vaccinarea este soluția pentru depășirea pandemiei, ci o imunizare de masă, prin întărirea sistemului imunitar și dobândirea imunității naturale de cei care trec prin boală.

„Mulțumesc mult pentru mesajele de încurajare primite în urma emisiunii de aseară.

Ca să ieșim din spectrul MORȚII SOCIALE aduse de această “pandemie” în care mortalitatea este de sub 1% (la tineri sub 40 de ani este de 0,1%), care duce la depresie (în Japonia au fost mai multe sinucideri anul trecut decât morți de covid) și la distrugerea economiei, implicit la sărăcie, trebuie să ieșim din spectrul FRICII.

Cine a trăit în comunism, cine a citit distopia “1984” a lui Orwell, știe că baza totalitarismului este FRICA, prin care se realizează SUPUNEREA.

Iar guvernele marionetă și toți acoperiții din presă care pun umărul la menținerea spaimelor aduse de boală știu că, odată ce lumea se trezește și descoperă că “regele e gol”, șandramaua totalitară cade”, a scris Iulian Capsali pe Facebook după emisiune. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.