April 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie din Botoșani a murit în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaz

2 min readO femeie de 64 de ani și-a pierdut viața după ce în bucătăria unde tocmai intrase pentru a pregăti cina a avut loc o explozie.

Fiul victimei a chemat imediat ajutoare. Personalul de pe ambulanță a încercat să o resusciteze, însă biata femeie și-a dat ultima suflare la scurt timp.Tragedia s-a petrecut aseară, în localitatea Todireni din judeţul Botoșani. Femeia venea deseori la fiul său pe care îl ajută cu treburile în gospodărie. A intrat ca de obicei în bucătăria de vară pentru a pregăti cina. A deschis butelia, iar când a vrut să aprindă aragazul s-a produs o explozie.Fiul, aflat prin gospodărie, a venit într-un suflet. Femeia era în stare gravă, așa că bărbatul a sunat după ajutor la 112. Apoi şi-a anunţat rudele.Bărbat: „Încă mirosea a gaz când am ajuns noi aici, dar butelia era închisă. Gazul încă mai era în încăpere. Mirosea tare a gaz”.
Fiica victimei: ”A ars aici şi a ameţit şi a căzut jos şi atunci a ars şi pe piept. Arsura ese în zona fetei şi a pieptului.”Echipajul de pe ambulanța sosită la faţa locului i-a acordat femeii primul ajutor, însă rănile erau prea grave.Ramona Guraliuc, medic-șef UPU-SMURD Botoşani: „S-au efectuat manevre de resuscitare în urma cărora s-a declarat decesul, stopul fiind practic ireversibil”.O echipă de criminalişti urmează să stabilească cum s-a produs tragedia. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.