April 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Poveste dramatică în Dâmboviţa. Un bărbat s-ar fi sinucis după ce și-a găsit mama moartă

2 min readPoveste dramatică la Brezoaele, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 65 de ani şi mama lui, de 85, au fost găsiţi fără viață în gospodărie.

Anchetatorii au o ipoteză tulburătoare. Cel mai probabil, fiul şi-ar fi luat zilele după ce a descoperit că bătrâna s-a stins peste noapte. I-a fost devotat şi a avut grijă de ea cu sfințenie, susțin cunoscuții.De dimineață, soția bărbatului s-a apucat să-l caute prin curte. L-a strigat, însă nu i-a răspuns. A rămas înmărmurită când l-a găsit fără suflare, în grădină. A trecut peste șocul inițial și a dat să își anunțe soacra, pe care a descoperit-o însă decedată.
Fiul era singurul sprijin al bătrânei, cardiacă și bolnavă de Alzheimer.Elena Bratu, nepoata bărbatului decedat: “Îi dădea să mănânce, medicamente, tot. El zicea că, dacă nu a mai fost ea, el nu mai are de ce să mai trăiască.”
Medicul de familie a constatat că bătrâna a murit pe parcursul nopții. La o primă examinare, trupul nu prezenta urme de violenţă.Doctorița îi cunoștea bine pe amândoi și își reproșează acum că nu a identificat, la bărbat, semne care să îi dea de înțeles cât îl afectează drama pe care o duce pe picioare.Mariana Gaspar, medic de familie: “Venea în fiecare lună, ca să îi ia aceste reţete pentru mama lui. Avea mare grijă. Este un şoc pentru mine pentru că nu mi-am dat seama că dumnealui e depresiv sau are probleme.”La faţa locului s-au mobilizat echipajele de la ambulanţa şi poliţie. Din nefericire, când au ajuns salvatorii aici, atât bătrâna cât şi fiul ei erau decedaţi. Acum, poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs această dublă nenorocire.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.