April 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Elena Udrea, prima reacţie după condamnarea la opt ani de închisoare: “A fost un şoc. Judecătoarea a dat o decizie absurdă! O blestem”

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 02.03.2021, 15:34.
Actualizat: 02.03.2021, 15:35

Elena Udrea a avut o primă reacţie după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare. Fostul ministru al Turismului a recunoscut că a fost şocată când a auzit sentinţa şi crede că este o decizie absurdă.

Elena Udrea, prima reacţie după condamnarea la opt ani de închisoare: “A fost un şoc. Judecătoarea a dat o decizie absurdă! O blestem” Hepta/Mediafax/Marian_Ilie
“Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat. Nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar.
Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Fostul ministru a ţinut să precizeze că nu va pleca din ţară şi că va face apel, unde speră că i se va face dreptate.

Condamnată la opt ani de închisoare
Reamintim că Elena Udrea a primit o condamnare la opt ani de închisoare cu executare, prin contopire, pentru instigare la luare de mită și spălare de bani, în dosarul finanţării campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009. Ioana Băsescu, fiica fostului președinte, a fost și ea condamnată la cinci ani de închisoare.
Curtea de Apel București a contopit pedepsele în cazul Elenei Udrea, urmând ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea de 6 ani, sporită la 8 ani.

În același dosar, Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani. Contopind pedepsele, fiica președintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.
Decizia în cazul fiicei președintelui, la fel ca și cea în cazul Elenei Udrea, care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, este în primă instanță, aceasta putând fi atacată cu apel.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.