April 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un chirurg a participat la întrevederea pentru proces prin videoconferință, deși se afla în timpul unei operații, în SUA

2 min readVideo

De Andreea Anghel.Publicat: 01.03.2021, 17:14.
Actualizat: 01.03.2021, 17:18

Întrevedere judecătorească mai puțin obișnuită în SUA. Un chirurg care intrase pe ZOOM pentru a participa la o ședință de judecată legată de o amendă în trafic se afla chiar în timpul unei operații. Procesul a trebuit amânat din cauza circumstanțelor. Din dialogul avut online, medicul nu părea deloc îngrijorat că are un pacient pe masă.

Un chirurg a participat la întrevederea pentru proces prin videoconferință, deși se afla în timpul unei operații YouTube
Un chirurg a intrat online pe ZOOM deși se afla în operație
Medicul trebuia să participe la o întrevedere judecătorească
Un chirurg a participat la o ședință de judecată virtuală în timp ce opera un pacient. Medicul, pe numele său Scott Green, a șocat curtea participând la ședința care a fost transmisă în direct prin Zoom, în timp ce trata pacientul într-o sală de operații.

Prezentându-se joi la Curtea Superioară Sacramento din SUA, domnul Green a declarat că este pregătit să facă față procesului său legat de o amendă în trafic, potrivit dailystar.co.uk.

Comisarul curții Gary Link a declarat că a fost obligat să amâne ședința, deoarece nu a considerat că este potrivit să continue în respectivele circumstanțe.
Chirurgul a recunoscut că se află în timpul intervenției: “Bună ziua, domnule Green? Sunteți disponibil pentru proces? Se pare că sunteți într-o sală de operații chiar acum?” Domnul Green a spus că da, dar era dispus să continue: “Sunt, domnule … Sunt disponibil pentru proces. Mergeți înainte”.
Ședința de judecată a fost în cele din urmă amânată

În cele din urmă, comisarul a spus că va amâna procedurile până când medicul ”nu va fi implicat în mod activ sau nu va participa și nu va răspunde nevoilor unui pacient”. El a mai adăugat: “Nu mă simt confortabil pentru bunăstarea unui pacient dacă sunteți în plină operație. (…) Vrem să menținem oamenii sănătoși, vrem să îi menținem în viață. Asta este important. Sunt îngrijorat de bunăstarea pacientului pe baza a ceea ce văd”.
Potrivit presei locale, Comitetul Medical din California a declarat că va investiga incidentul, adăugând că ”se așteaptă ca medicii să respecte standardele de îngrijire atunci când își tratează pacienții”.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.