April 22, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Avion de pasageri, nevoit să revină pe un aeroport din Sudan, după ce pilotul a fost atacat de o pisică

1 min readUn avion al companiei sudaneze Tarco Aviation, care se îndrepta spre Doha, a fost nevoit să revină pe aeroport la aproximativ 30 de minute de la decolare, după ce pilotul a fost atacat de o pisică.

Imagine ilustrativă Shutterstock
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
Avionul de pasageri al unei companii sudaneze a fost nevoit să revină pe aeroport, la 30 de minute de la decolare, după ce pilotul a fost atacat de o pisică. Felina se strecurase în cabină, în timpul curățeniei și verificărilor tehnice.

Incidentul s-a petrecut, pe 24 februarie, pe aeroportul internațional Khartoum (Sudan). La 30 de minute de la decolare, cursa spre Doha (Qatar) a fost nevoită să revină pe aeroport, după ce o pisică a apărut în cabina piloților și a devenit violentă, atacându-l pe căpitan, scrie Al Sudani News. Pasagerii au fost extrem de nedumeriți în urma incidentului bizar.
Potrivit unor surse, pisica ar fi pătruns în aeronavă în timpul curățeniei și verificărilor tehnice, înainte de a decola spre Doha.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.