March 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fată de 11 ani şi-a sunat prietena şi i-a spus că a fost răpită şi băgată în portbagaj. Ce se întâmplase de fapt

3 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roA fost desfășurare de forțe într-un sat din Maramureș pentru găsirea unei fetițe în vârstă de 11 ani care a anunțat că a fost răpită în apropierea școlii.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Copila i-a trimis mesaje celei mai bune prietene și i-a spus că ar fi fost urcată cu forța într-o mașină. Speriată, prietena ei l-a anunțat pe directorul școlii care a sunat imediat la 112.După 2 ore de căutări, eleva a fost găsită teafără și nevătămată de o localnică.Alarma a fost dată marți dimineața chiar de către directorul școlii din satul Șugatag. Chiar de la prima oră, fata de 11 ani a cerut voie să iasă din clasă câteva minute și nu a mai revenit.La scurt timp, colega fetei a anunțat că primit mesaje pe telefon de la prietena ei în care aceasta îi spunea că a fost trasă cu forța într-o mașină.
Mai multe echipaje de poliției au instituit filtre pentru a da de urma presupușilor răpitori. Însă, surpriză!După aproximativ 2 ore, fata a fost găsită la câteva sute de metri de școală, de către o localnică.Localnică: ”A găsit-o o femeie de aici din sat, la râu, la pod a găsit-o și s-a reîntors la școală. Ea a zis că a fost răpită de 3 persoane, în portbagajul mașinii”. Polițiștii nu pot face nimic pentru că fata e minoră
 Localnică: “Ar fi băgat-o în portbagaj la mașină și ar fi sunat-o pe ceva fata, ceva colega de a ei să spună că o răpit-o, dar a apărut!”.Localnic: “Zice că a luat-o și a băgat-o în portbagaj, dar nu pot să cred asta”.
Un psiholog a vorbit cu fetița care a recunoscut că nu a fost răpită și că totul a fost o farsă. A vrut să-și păcălească cea mai buna prietenă, însă nu s-a gândit că se va ajunge atâta de departe cu gluma.Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: “În prima fază a dispariției aceasta a informat un coleg prin mesaje scrise pe telefon cu privire la faptul că a fost răpită de către mai multe persoane și închisă în portbagajul unui autoturism. Minora a fost identificată pe raza localității sat Șugatag. Din cercetările efectuate reiese faptul că aceasta nu a fost răpită și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni”.În acest caz a fost deschis totuși un dosar penal pentru lipsire de libertate iar oamenii legii vor să se asigure că eleva a spus tot adevărul.Pentru că fata este minoră, autoritățile nu pot lua nici o măsură pentru farsa pe care ar fi provocat-o și care a pus pe drumuri zeci de polițiști.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.